KJ Body Performance

Den hundvänliga tränings- & massagestudion på Östermalm

Minska sjukfrånvaron för att sänka kostnader & få effektivare medarbetare

Sjukfrånvaro medför enorma kostnader för företag varje år. Inte bara den anställdes lön utan även vikariens och vikaren kanske dessutom inte är lika effektiv på sitt arbete vilket i sin tur medför indirekta kostnader. Genom att erbjuda en, för medarbetaren och ert företag, lättillgänglig och effektiv helhetslösning kan jag inte bara minska sjukskrivningar utan även ge er en effektivare och piggare medarbetare med bättre stämning på arbetsplatsen som följd.

Kim är certifierad onlinetränare & coach från Online Trainer Academy, en av världens ledande utbildningar för att ta din kunskap online som tränare. Grundutbildning från högskolan i Halmstad, kandidatexamen i biomedicin inriktning fysisk träning 2010-2013 och licensierad PT från Eleiko Education (2011).
 
 

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Vi ser vad just ni har för behov för medarbetarna och på vilket sätt jag kan hjälpa er att minska kostnader relaterade till sjukfrånvaro. Samtidigt får medarbetarna hjälp att må bättre mentalt och fysiskt, win-win helt enkelt! Mötet och allt annat kan vara helt virtuellt om det inte är möjligt att träffas personligen.
 
Vad behöver medarbetarna?
En försvinnande liten minoritet har redan en bra tränings- kost- och sömnrutin, medan en stor majoritet inte har en enda utav dessa rutiner. Mitt uppdrag är att leverera vad majoriteten verkligen behöver. Minimalistisk styrketräning med förbättrade livsstilsvanor i vardagen, allt baserat på vilka krav som arbetet ställer på just era medarbetare. Att träna 5-6 dagar per vecka är varken nödvändigt eller ens optimalt för de flesta, mer är inte alltid bättre. Däremot kan de som redan är väldigt aktiva också lära sig ny och uppdaterad information om sin träning och kosthållning förankrad i den senaste forskningen som bonus. Till på det, det viktigaste av allt, de har någon som hjälper dem att faktiskt gå jobbet gjort.

Hur går det till?
Genom att leverera allt de behöver i min plattform som de kommer åt via plattan, mobilen eller datorn. De har vanor som är enkla att implementera, föreläsningar, vetenskapsbaserade träningsprogram att välja på med video- och textinstruktioner etc. samt support av varandra och av mig. Innan jag bygger lösningen för just ert företag så gör jag en kravanalys av hur era medarbetare jobbar och vilka fysiska och till viss del mentala färdigheter som behövs för att göra ett bra jobb och samtidigt hålla sig så frisk och skade- samt smärtfri som möjligt. 
 
 

Allt skräddarsytt till ert företag utan att ni behöver följa någon annans schema eller plats om inte möjlighet att även träna med mig i min privata studio önskas förstås. Få flera evidensbaserade program skrivna som ni kan välja mellan och sluta gissa er fram samtidigt som vi använder oss av verktyg som passar er för att sköta kost, sömn och återhämtning bättre. Allt ni behöver göra är att dyka upp helt enkelt! Ni kan få hjälp under hela veckan och inte bara under er PT-session och dessutom väldigt kostnadseffektivt!

 

Frågor och funderingar?

Kontakta mig på messenger via messenger-symbolen!