KJ Body Performance

Den hundvänliga tränings- & massagestudion på Östermalm

 

Träning för en stark & tonad kropp som samtidigt förebygger smärta & ger mer energi!

Idrottsmassage

Massage är ett utmärkt komplement till träning för att hålla sig smärtfri, rörlig och minska stress genom hormonfrisättning av dopamin, serotonin och oxytocin. Massage kan hjälpa återhämtningen från träningen och hjälper kroppen att läka genom förbättrad blodgenomströmning. Rejäla tag och triggerpunktsbehandling om det behövs och önskas! Se vad andra klienter har att säga om massagebehandlingarna lite längre ner på sidan. ►

20 minuters bokning passar dig som behöver ett mindre område masserat t ex axlar och nacke.
Behöver du ett större område som halvkropp med rygg behövs minst 50 minuters bokning och vill du ha en helkroppsmassage är 80 minuter att föredra. Bokningstiden avser ungefärlig massagetid.

Observera att ombyte före och efter massagen ingår i behandlingstiden. Ibland ligger bokningarna tätt och tid för städning och eventuell betalning är avsatt med minst 5 minuter innan nästa klient.

Du byter om själv i massagerummet och hojtar bara till när du är redo. Efter massagen får du klä på dig i fred medan jag hämtar vatten och tvättar händerna. Man kan betala för sin behandling via nätet, kort i studion eller swish.

Du får påminnelser via din e-post och SMS 1 timme innan din bokning så du inte missar din tid.

Längre ner hittar du mina förmånliga massagepaket för dig som vill gå regelbundet på massage och samtidigt spara en hel del!

Läs vad andra klienter säger

Helkropp 80 min: SEK 1495
Priser är inkl. 25% moms.

Klippkort

Vill du gå/ni gå regelbundet på massage för ökat välmående? Välj det paket som kan tänkas passa dig eller din familj bäst!