KJ Body Performance

Den hundvänliga tränings- & massagestudion på Östermalm
 

Träning för en stark & tonad kropp som samtidigt förebygger smärta & ger mer energi!

Magiker som delar sina hemligheter.. till att bli stark & vältränad på 90 dagar

Jag hjälper close up-magiker att bli starka & vältränade så de kan underhålla sin publik i timmar med självförtroendet på topp!

För att säkerställa maximal kvalitet för mina klienter har jag bara ett visst antal platser i taget. Är du villig att göra det som krävs och investera i dig själv för att nå dina drömmål? Ansök om din plats nu!

 
Kim är certifierad onlinetränare från Online Trainer Academy, en av världens ledande utbildningar för att ta din kunskap online som tränare.
Grundutbildning från högskolan i Halmstad, kandidatexamen i biomedicin inriktning fysisk träning 2010-2013 och licensierad PT från Eleiko Education (2011).
 
 

Ansök om en plats utan krav eller förväntningar. Här försöker vi helt enkelt reda ut om vi passar ihop som coach och klient.
Jag har några olika paket som sträcker sig från 1995 kr per månad till 9995 kr per månad.
Om vi ​​verkar passa kommer nästa steg att vara ett telefon-/zoomsamtal och se om något paket skulle passa dig.

 

Som magiker med inriktning på korttrolleri & kortfusk, för demonstration förstås ;), vet jag att hoppa från bord till bord eller mingla på event under hela kvällar kan bli slitsamt inte bara för händerna utan även ben, bål och rygg. Låt mig hjälpa dig att bli stark och vältränad så allt du behöver fundera på är att kunna dina illusioner och presentationer utantill för maximal underhållning. 

Jag har minglat för t.ex. företag som PAF i yngre dagar, men gled även bland borden under såväl privata fester som Mariehamns stadsjulfest med 500+ personer och väldigt många bord. Jag vet att det kan vara tröttsamt! Inte nog med det, utan det krävs självförtroende för att publiken verkligen ska känna sig bekväm och absorberad av stunden.

Vad är lösningen? Genomtänkt träning! Du kommer inte bara att bli starkare och piggare, du kommer att bli mindre stressad, få mer självförtroende och till och med ha mer energi att öva på dina trick. Grundpaketet är 90 dagar, men jag rekommenderar att du fortsätter på en 4-veckorsbasis med fokus på vad som verkligen ger dig resultat både på gymmet, men också i din långsiktiga livsstil om du inte har den själveffektivitet som behövs efter dessa 90 dagar. Avbryt när du vill efter de första 90 dagarna och självklart använder du det du redan investerat i.

Om du är ny på gymmet rekommenderar jag att du bokar några individuella pass i studion utöver programmet för att få kläm på dina träningspass, teknik etc. Om du inte är nöjd med programmet erbjuder jag pengarna-tillbaka-garanti längst ner på denna sida.
 

Hur fungerar det?

  1. Du ansöker om en plats så vi kan säkerställa att vi passar bra ihop.
  2. Om det verkar som att vi kan skapa magi tillsammans, höhö, så bokar vi ett samtal för mer detaljer och vad just du behöver.
  3. Du får allt du behöver för att komma igång till din e-post, inklusive länkar till appen (onlineplattformen).
  4. Träning, kostvanor & utvärdering etc. sker i onlineplattformen i din telefon/platta/dator. Allt finns strukturerat i kronologisk ordning i ditt schema i appen. Du får även e-post varje morgon som visar vad jag vill att du ska göra för dagen. Du har tydliga text- och videoinstruktioner för alla uppgifter/övningar jag vill att du gör.
  5. Vi återkopplar varje vecka via e-post, chatt, telefon eller Zoom för utvärdering av veckan som gått och funderingar inför nästa vecka. Därifrån bokar vi även check-in-samtal.
  6. Vi justerar det som behövs under tidens gång för att du ska nå de mål vi så gärna vill.
 
 

Allt skräddarsytt utan att du behöver följa någon annans schema eller plats. Få ett evidensbaserat program skrivet och sluta gissa dig fram samtidigt som vi använder oss av verktyg som passar dig för att sköta kost, sömn och återhämtning. Allt du behöver göra är att dyka upp helt enkelt! Du kan få hjälp under hela veckan och inte bara under din PT-session utan att rätta dig efter någon annans schema eller gym och dessutom väldigt kostnadseffektivt.

 

Frågor och funderingar?

Kontakta mig på messenger via messenger-symbolen!