KJ Body Performance

Den hundvänliga tränings- & massagestudion på Östermalm

 

Träning för en stark & tonad kropp som samtidigt förebygger smärta & ger mer energi!

Om oss

Hej & varmt välkommen till Body Performance, den hundvänliga tränings- & massagestudion vid Karlaplan i Stockholm. Jag som driver BP heter Kim Johansson, är av årgång 85 och är bosatt på Gärdet i Stockholm med sambo, en dotter född januari 2019, en grabb född i juli 2021 samt världens snällaste chihuahua och en ragdoll.

I september 2021 öppnade jag en egen studio för första gången på svenska sidan av Ålands hav. Jag hjälper andra föräldrar att prioritera sin själva genom träning, kost och bättre levnadsvanor då jag, trots mitt yrke, vet att det kan vara tufft att sätta sig själv först. Jag erbjuder personlig träning, idrottsmassage, kostrådgivning, distans-träning och även möjlighet till hybridträning (PT + onlinehjälp).  

Drivkraften bakom min egen träning under lång tid var att jag avskydde att vara smal och många år senare är jag runt 35kg tyngre och tack och lov är inte allting fett :).

Jag provade en del utbildningar, men först 2009 hittade jag något av intresse. Massageterapeut på en svensk skola på Gran Canaria. Året därpå började jag plugga på högskolan i Halmstad inom biomedicin med inriktning på fysisk träning, vi fick också möjlighet att ta våra "licenser" som PT och fystränare hos Eleiko genom högskolan.

Min egen träning idag involverar framförallt olympiska lyft, även kallat tyngdlyftning. Otroligt roligt och effektivt för att bli stor & stark, men framförallt att må bra även mentalt!

Men som för alla andra har jag perioder där jag inte kan träna som jag tänkt t.ex., barnen är sjuka, vi blir sjuka, släktingar behöver hälsas på osv, så rätt mental inställning är superviktigt för att fortsätta utvecklas och inte falla tillbaka i ohälsosamt beteendemönster samtidigt som vi behöver anpassa träningen kring livet och inte tvärtom!

2020 passade jag på att certifiera mig som onlinetränare från Online Trainer Academy (OTA) och läser nu Precision Nutrition level 1(PN1). Att konstant utvecklas som coach är något jag brinner för, man blir aldrig fullärd! Tack vare OTA och PN1 kan jag ta min kunskap och inte bara utveckla den, men också inse hur jag förmedlar den till mina klienter på bästa sätt online.

Hoppas vi ses på insidan!
Coach Kim

Din tränare & coach
Kim Johansson

Body Performance sekreterare
Doris

Hitta hit

Med den bästa utrustningen som pengar kan köpa från svenska Eleiko är studion mer än välförsedd för alla typer av träningsmål på ett säkert sätt. Mer utrustning införskaffas över tid vid behov och plats.

Adress:
Erik Dahlbergsgatan 30, 115 32 Stockholm
Tunnelbana röda linjen mot Ropsten till Karlaplan, utgång Tessinparken eller Buss 1 / Buss 4 till Värtavägen. Ingång från innegård.