KJ Body Performance

Den hundvänliga tränings- & massagestudion på Östermalm
 

Träning för en stark & tonad kropp som samtidigt förebygger smärta & ger mer energi!

Personlig träning i & utanför studion

 
Mitt tillvägagångssätt är annorlunda mot de flesta andra tränares
Vill du att kläder ska sitta snyggt igen, känna dig självsäker i din egen kropp samtidigt som du blir STARK och vardagen blir enklare?

Du kan komma in här och träna, och det är bra, men om du kom till gymmet tre gånger i veckan en timme per gång, skulle det uppgå till mindre än 2 % av ditt liv. Jämfört med många saker du skulle kunna satsa 2 % av ditt liv på, skulle jag påstå att gymmet ger nästan oslagbara långtgående resultat både fysiskt och mentalt.

Men det är inte där det tar stopp.

De mål du vill ha, de människor du ser som redan är där, de är inte där på grund av en förändring på 2% de gjort i sina liv. De är där för att de har anammat vanor, strategier och beteenden i sin livsstil som tog dem till dessa mål. Och nu återspeglar deras fysik, hälsa och energinivåer dessa vanor.

De har genomfört en betydligt större förändring.

Jag kan optimera den tid av ditt liv du spenderar här och jag kan få helheten att fungera för dig. Min onlinesupport är en steg-för-steg guide för att optimera den resterande delen av ditt liv, för att hitta balansen mellan den livsstil du älskar och de vanor, strategier och beteenden som kommer att få dig till dina mål.

För vad är poängen med att investera den tiden, pengarna och ansträngningen i de 2 % om du släpper allt i de återstående 98%?
 

Hur går processen till i praktiken?

Efter du fyllt i mitt formulär kommer du bli ombedd att boka entid för en inledande konsultation. Om vi båda känner att jag kan hjälpa dig och du blir en fast klient kommer du få fylla i mer utförliga dokument så jag har maximalt med information om dig för att sedan kunna bygga ett så skräddarsytt testbatteri som möjligt. Detta baseras då på dina svar / konsultationssamtal för att få en mer exakt bild över vad du klarar av i dagsläget så jag kan göra en plan för att ta dig till dina mål.

Nästa steg är programskrivningen. Vi tränar sedan igenom programmet i person i studion tillsammans så ofta som du behöver. Om du vill ha full coachning (tillval) får du programmet levererat i min app, där du har video- och textinstruktioner för alla övningar så att du alltid vet vad, hur, varför och hur mycket du ska träna. Här levereras även vanor jag vill att du jobbar på och all övrig coachning som just du behöver för att nå dina mål. Övriga träningspass kan du göra på egen hand var du vill och när du vill eftersom du alltid har tillgång till ditt program i din mobil, platta eller dator. Jag kan följa dig och ge dig feedback regelbundet genom att ta del av det du registrerar under dina pass i min app.

Vi utvärderar med jämna mellanrum för att se att det går åt rätt håll. Detta görs i form av kroppsmätningar (vikt, måttband kring höft, midja etc), styrkeökningar, förbättrad rörlighet, minskad smärta o.s.v. beroende på vad målsättningen är. Ditt program och upplägg ändras över tid för att bli så effektivt och roligt som möjligt för dig.

Bor du långt bort? Inget problem! Jag har paketlösningar som är helt distansbaserade där du får allt du behöver för att lyckas. Boka ett intressesamtal nedan för att diskutera mer ingående vad just du behöver så hittar vi ett paket som passar dig och din budget!

 
Varför anlita en tränare?
Även om det alltid är du som behöver göra förändringarna för att nå de mål du har så kan en tränare bidra med flera års studier, vidareutbildningar och egenläsning samt praktisk erfarenhet för en så effektiv, säker och rolig träning som möjligt. Du sparar enormt med tid och energi att anlita någon som tillägnat sitt liv till träninglära, fysiologi, anatomi, nutrition etc. att planera allt du behöver göra. De flesta har alldeles för mycket att stå i för att lägga den tiden och energin på att planera och bör lägga den på att faktiskt träna. Till på det, det kanske viktigaste av allt; du har någon som håller dig ansvarig att få jobbet gjort.

Vill man ha en fin trädgård och har möjlighet att anlita en trädgårdsmästare istället för att försöka lära sig på egen hand samt göra jobbet som ändå blir sämre och tar mångdubbelt längre, varför inte?
 
Paket & prissättning

Priser är baserade på hur mycket hjälp du behöver och vill ha. Mer detaljer gällande priser för personlig träning i studion hittar du här under. Vill du veta mer om att träna på distans där du får allt du kan tänkas behöva levererat direkt i din mobil och inkorg så hittar du även det där. Maximal frihet och budgetvänligt! 

NYHET! Möjlighet att använda PT-sessioner virtuellt via zoom. Jag cochar dig genom ditt pass på distans med Zoom vid t ex resa, om jag är sjuk eller om du är distanskund rakt av (köp till önskat antal sessioner). Sessionerna kan spelas in och skickas till dig för att se tillbaka på vad vi gått igenom, teknikförbättringar etc.

Tränar du i studion får du ta med dig din fyrbenta kompis! Det finns alltid tvål/schampo & handduk att låna i privat omklädningsrum. Du tränar med världens främsta fria vikter från Eleiko och slipper köer, virus och trängsel!

 
 
PT-Online

Personlig träning med maximal frihet, budgetvänlighet & tidseffektivitet!

 • Träna på egen hand var du vill och när du vill med video- & textinstruktioner
 • Hjälp med kosten, allt från att räkna kalorier till att förbättra vanor.
 • Hjälp med livsstil så som sömn, stress och återhämtning.
 • Support i form av chatt och samtal
 • 25% rabatt på medlemskap
 • Allt i din mobil, platta eller PC!
Från 3490 kr / mån

 
Brons

Personlig träning i sin enklaste form, tillsammans i min studio.

 • 1-3 sessioner / vecka i studion
 • Träningsprogram, träningslära & kostråd i studion ingår
 • 25% rabatt på alla medlemskap att träna själv i studion
Från 3 980 kr / mån

Silver

Personlig träning i sin effektivaste form. Tillsammans & med support hela veckan.

 • Som brons, men : medlemskap mini på köpet (värde 11 940kr!)
 • Rabatterad PT-Online (spara 6000kr)  detaljer i  paketet PT-online
 
Från 6 970kr / mån

Guld

Personlig träning med guldkant. Maximal effektivitet, men också återhämtning!

 • Som silver, men med guldkant!
 • 4x50 min  massagebehandlingar per månad som kan delas av hela familjen!  (-145kr / 15% rabatt per behandling)
Från 10 370kr / mån

För den som har ett oregelbundet schema
Vill du bara doppa tårna lite i vattnet först innan du bestämmer dig för att anlita mig på riktigt eller vill du ha hjälp i person fast inte särskilt regelbundet? Då finns det något även för dig!
PT - Prova på - (5h): 1150 / h)
✔️ 1h tester
✔️ 4h träning i studion med genomgång av programmet
✔️ programskrivning ingår
eller
✔️ Endast teknikträning efter önskemål. T ex styrkelyft och tyngdlyftning (5h).
✔️ Kan även läggas till som tillval för PT-online
Giltighetstid: 1 månad

PT20 - (20h): SEK 1050 / h)
**Bäst tillsammansa med PT-online**
(så att jag kan följa dig även om vi inte ses i studion på länge)
✔️ Gratis konsultation
✔️ 1h tester i studion (rörlighet och styrka)
✔️ Programskrivning och uppdateringar ingår
✔️ 19h träning i studion tillsammans med mig vid behov
Giltighetstid: 12 månader.


 

Bilder på studion