KJ Body Performance

Den hundvänliga tränings- & massagestudion på Östermalm
 

Träning för en stark & tonad kropp som samtidigt förebygger smärta & ger mer energi!

Personlig träning i & utanför studion

Är du intresserad av hjälp? Ansök idag för att säkra en plats och se om vi passar som tränare och klient. Ansökan innebär inte att du förbinder dig till något.

 
Mitt tillvägagångssätt är annorlunda mot de flesta andra tränares
Vill du att kläder ska sitta snyggt igen och känna dig självsäker i din egen kropp samtidigt som du får mer energi och vardagen blir enklare?
Att träna med sin PT 1-2 timmar i veckan av totalt 168h låter på papper som en okej plan. Det många missar är att det långt ifrån är timmen i gymmet som är det enda som ger dig dina resultat inte heller är det endast bättre vanor, det är helheten och supporten.

En snygg, stark, smärtfri kropp som orkar och ger dig mentalt välbefinnande är ovärderligt, men det finns inte heller genvägar. Jag finns med dig varje steg på vägen, både i, men också utanför gymmet så du alltid har någon som plockar upp dig när du snubblar, för _alla_ snubblar emellanåt.

Allt du behöver finns lättillgängligt i din mobil, dator eller surfplatta! Jag tar alltså hand om alla mina klienter även tiden utanför gymmet vilket inte bara ger dig en bättre tjänst, utan det möjliggör för mig att ha färre klienter samtidigt så jag kan göra ett ännu bättre jobb för just dig. Just det, du får gärna ta med dig din fyrbenta vän när du tränar så bjuder jag honom eller henne på något gott!

Du tränar helt privat med mig utan störande moment som i vanliga gym. Så vill du må bättre, minska smärta, bli starkare och orka mer så tveka inte att kontakta mig eller att ansöka om en plats. Om vi verkar passa ihop så ses vi för konsultation där vi diskuterar fram ett upplägg som passar just dig över lite kaffe eller te! Handduk och tvål/schampo finns alltid tillgängligt i omklädningsrummet. Hygieniskt, stressfritt och med oslagbar utrustning från svenska Eleiko!
 
 

Hur går processen till i praktiken?

Efter du ansökt kommer du få en länk till ett möte (konsultation) om du verkar vara en passande klient. Där pratar vi igenom allt mellan himmel och jord, så som träningshistorik, skador, sjukdomar, målsättning, livsstil etc så att jag får en så bra överblick som möjligt över dig som person. Jag kommer sedan skriva ett testbatteri baserat på konsultationen för att få en mer exakt bild över vad du klarar av i dagsläget så jag kan göra en plan för att ta dig till dina mål.
Nästa steg är programskrivningen. Du får programmet levererat i min app, där du har video- och textinstruktioner för alla övningar. Här levereras även vanor jag vill att du jobbar på och all övrig coachning som just du behöver. Vi tränar sedan igenom programmet i person i studion tillsammans så ofta som du behöver. Övriga träningspass kan du göra på egen hand var du vill och när du vill eftersom du alltid har tillgång till ditt program i din mobil, platta eller dator. Jag kan följa dig och ge dig feedback regelbundet genom att ta del av det du registrerar under dina pass i min app.

Vi utvärderar med jämna mellanrum för att se att det går åt rätt håll. Detta görs i form av kroppsmätningar (vikt, måttband kring höft, midja etc), styrkeökningar, förbättrad rörlighet, minskad smärta o.s.v. beroende på vad målsättningen är. Ditt program och upplägg ändras över tid för att bli så effektivt och roligt som möjligt för dig.

 
Varför anlita en tränare?
Även om det alltid är du som behöver göra förändringarna för att nå de mål du har så kan en tränare bidra med flera års studier, vidareutbildningar och egenläsning samt praktisk erfarenhet för en så effektiv, säker och rolig träning som möjligt. Du sparar enormt med tid och energi att anlita någon som tillägnat sitt liv till träninglära, fysiologi, anatomi, nutrition etc. att planera allt du behöver göra. De flesta har alldeles för mycket att stå i för att lägga den tiden och energin på att planera och bör lägga den på att faktiskt träna. Till på det, det kanske viktigaste av allt; du har någon som håller dig ansvarig att få jobbet gjort.
Vill man ha en fin trädgård och har möjlighet att anlita en trädgårdsmästare istället för att försöka lära sig på egen hand samt göra jobbet som ändå blir sämre och tar mångdubbelt längre, varför inte?
 
Prissättning
 
 

Bilder på studion