KJ Body Performance

Den hundvänliga tränings- & massagestudion på Östermalm
 

Träning för en stark & tonad kropp som samtidigt förebygger smärta & ger mer energi!

Personlig träning i & utanför studion

 
Mitt tillvägagångssätt är annorlunda mot de flesta andra tränares
Vill du att kläder ska sitta snyggt igen, känna dig självsäker i din egen kropp samtidigt som du blir STARK och vardagen blir enklare?

Du kan komma in här och träna, och det är bra, men om du kom till gymmet tre gånger i veckan en timme per gång, skulle det uppgå till mindre än 2 % av ditt liv. Jämfört med många saker du skulle kunna satsa 2 % av ditt liv på, skulle jag påstå att gymmet ger nästan oslagbara långtgående resultat både fysiskt och mentalt.

Men det är inte där det tar stopp.

De mål du vill ha, de människor du ser som redan är där, de är inte där på grund av en förändring på 2% de gjort i sina liv. De är där för att de har anammat vanor, strategier och beteenden i sin livsstil som tog dem till dessa mål. Och nu återspeglar deras fysik, hälsa och energinivåer dessa vanor.

De har genomfört en betydligt större förändring.

Jag kan optimera den tid av ditt liv du spenderar här och jag kan få helheten att fungera för dig. Min onlinesupport är en steg-för-steg guide för att optimera den resterande delen av ditt liv, för att hitta balansen mellan den livsstil du älskar och de vanor, strategier och beteenden som kommer att få dig till dina mål.

För vad är poängen med att investera den tiden, pengarna och ansträngningen i de 2 % om du släpper allt i de återstående 98%?
 

Hur går processen till i praktiken?

Efter du fyllt i mitt formulär kommer du bli ombedd att boka en telefontid för en inledande konsultation. Om vi båda känner att jag kan hjälpa dig och du blir en fast klient kommer du få komma på en provträning i studion, alternativt fylla i mer utförliga dokument så jag har maximalt med information om dig för att sedan kunna bygga ett så skräddarsytt testbatteri som möjligt (om du endast vill ha hjälp online). Detta baseras då på dina svar / konsultationssamtal för att få en mer exakt bild över vad du klarar av i dagsläget så jag kan göra en plan för att ta dig till dina mål.

Nästa steg är programskrivningen. Vi tränar sedan igenom programmet i person i studion tillsammans så ofta som du behöver. Om du vill ha full coachning (tillval) får du programmet levererat i min app, där du har video- och textinstruktioner för alla övningar så att du alltid vet vad, hur, varför och hur mycket du ska träna. Här levereras även vanor jag vill att du jobbar på och all övrig coachning som just du behöver för att nå dina mål.. Övriga träningspass kan du göra på egen hand var du vill och när du vill eftersom du alltid har tillgång till ditt program i din mobil, platta eller dator. Jag kan följa dig och ge dig feedback regelbundet genom att ta del av det du registrerar under dina pass i min app.

Vi utvärderar med jämna mellanrum för att se att det går åt rätt håll. Detta görs i form av kroppsmätningar (vikt, måttband kring höft, midja etc), styrkeökningar, förbättrad rörlighet, minskad smärta o.s.v. beroende på vad målsättningen är. Ditt program och upplägg ändras över tid för att bli så effektivt och roligt som möjligt för dig.

Bor du långt bort? Inget problem! Jag har paketlösningar som är helt distansbaserade där du får allt du behöver för att lyckas. Boka ett intressesamtal nedan för att diskutera mer ingående vad just du behöver så hittar vi ett paket som passar dig och din budget!

 
Varför anlita en tränare?
Även om det alltid är du som behöver göra förändringarna för att nå de mål du har så kan en tränare bidra med flera års studier, vidareutbildningar och egenläsning samt praktisk erfarenhet för en så effektiv, säker och rolig träning som möjligt. Du sparar enormt med tid och energi att anlita någon som tillägnat sitt liv till träninglära, fysiologi, anatomi, nutrition etc. att planera allt du behöver göra. De flesta har alldeles för mycket att stå i för att lägga den tiden och energin på att planera och bör lägga den på att faktiskt träna. Till på det, det kanske viktigaste av allt; du har någon som håller dig ansvarig att få jobbet gjort.

Vill man ha en fin trädgård och har möjlighet att anlita en trädgårdsmästare istället för att försöka lära sig på egen hand samt göra jobbet som ändå blir sämre och tar mångdubbelt längre, varför inte?
 
Paket och prissättning

Priser är baserade på hur mycket hjälp du behöver och vill ha. Pris per session (50 min) från 750kr ,men då ingår en hel månads gratissessioner samt programskrivning för ett helt år. Oslagbart! Mer detaljer gällande priser för personlig träning i studion hittar du här.
Även 20% rabatt vid PT-duo. Ni tränar då alla pass tillsammans och rabatten gäller endast på sessionerna. Programskrivning, eventuellt distanstillägg etc. är individuellt och rabatten kan inte tillämpas här. 
Vill du veta mer om att träna på distans där du får allt du kan tänkas behöva levererat direkt i din mobil och inkorg så hittar du även det där. Maximal frihet och budgetvänligt!

 

Bilder på studion

 

Fortfarande osäker? Kom och provträna förutsättningslöst en gång gratis och se hur det känns!